Bardzo dobrze mi się łowiło : główna 0,18mm , przypon 0,12mm.
Ale przy łowieniu dalej od brzegu to bez plecionki ani rusz. Na plecionce czuć każdy kamyczek na dnie
A ja eksperymentuje, jak są brania na perłowy to zmieniam na seledynowy żeby zobaczyć czy na niego też biorą, jak biorą na seledynowy to zakładam herbaciany itd. itp. często okazuje się, że jak okoń żeruje to bierze na każdy podany kolor.
_________________ Catch and Release for Yourself...
Bardzo dobrze mi się łowiło : główna 0,18mm , przypon 0,12mm.
Ale przy łowieniu dalej od brzegu to bez plecionki ani rusz. Na plecionce czuć każdy kamyczek na dnie
A jakiej ty plecionki używasz grubość i firma? dzięki i pozdro!
_________________ NO kill/No kill!!!Ryba glosu niema ale parwo do zycia ma!!!mamy piekne wody a ryby brak żallll!!!!
Prawdę mówiąc plecionka 0,18mm to na potwory nie ryby taka plecionka poważnie ogranicza zasięg przynęty, tym bardziej jak łowisz z bocznym trokiem na małe przynęty. Proponuje jednak żyłkę lub plecionkę, ale o kilka oczek cieńszą
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.