Przy tej długości cw 5-25 wydaje mi się być zbyt duży jak na okonia. Jaxon Crocodile kategorycznie odradzam.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Zgadzam się w 100 %.Jest to jedna z najgorszych żyłek kupiłem ją raz i wywaliłem po wyprawie do kosza skręca sie okropnie jak dla mnie to ta żyłka nie nadaje się do niczego.Na Okonia nie 0,20 po co 0,16 wystarczy.
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
Witam, czy to wędzisko nie będzie za sztywne na łowienie okoni?
Aviator Spin 270/30
Pytam, bo je nabyłem ,ale jeszcze nie przetestowałem
Pozdrawiam
Moim zdaniem kij będzie zbyt "twardy" Delikatnych brań ani na nim nie poczujesz, ani nie zobaczysz. To czysto teoretyczny wywód gdyż nie łowiłem tym wędziskiem. Zreszta kupiłeś już, mleko się wylało, więc będzie doskonały
_________________ Zapraszam do mojej wirtualnej kuchni www.pychotka.pl
No rzeczywiście na garbate może być zbyt sztywny... No nic, przeznaczę go na szczupłe a na następny sezon może kupię wędzisko specjalnie na okonie.
Pozdrawiam