Przyznam szczerze, że Power Pro w przystępnej cenie, można za 50-70zł dostać 130m. A co napiszecie o plecionkach Sufix(mam aktualnie żyłkę i jestem bardzo zadowolony), bądź Dragon serii HM69 bądź HM80?
Rozumiem, że kolor plecionki dobieram do łowiska, ale niestety nie stać mnie na kupienie zielonej do brudnej wody, białej do czystej wody. Dlatego zwróciłem uwagę na Sufix w kolorze Camo, taka wielokolorowa plecionka, niby uniwersalna, ktoś może próbował?
Pozdrawiam
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Więc tak ja ci powiem tak mnie tez niestac bo mam jeden kij i mam na niej fluo i powiem ci ze wszedzie jej używam i wszedzie coś doje .. i niemówię też na moim przykładzie ale też na innych . powiem tak że jezeli masz dobry kołowrotek z dobrym hamulcem kup sobie ta fluo a jeżeli masz z daremny hamulec to kup sobie plecionke (czyli białą żyłkę)