No to już coś wiem
. A jak wygląda sytuacja z blaszkami?
zenderek, SIARA i Qba macie ode mnie pomógł!
norbl, zacznij od twisterków, nie wszystko od razu!!!, ale fajnie mieć taki zapał!!! :mrgreen:
[ Dodano: Pią Gru 07, 2007 21:35 ]
poczekaj niech tylko @lisek zbystrzy twój post, to dopiero zobaczysz pomoc, to samo Borys i Maniak, super chłopaki a i Gluciu na pewno coś mądrego napisze.
łowiąc z takich pomostów możesz spodziewać się efektów jak również łowiąc z każdego innego miejsca nad wodą.Co do samego sprzętu to tak jak było pisane zacznij od paproszków a z czasem postaraj się o inne przynęty takie jak błystki obrotowe i wahadłówki a następnie woblerki gdyż wiem że odrazu ciężko jest sobie wszystkie przynęty kupić.
Okonki będą dobre na początek, jak już Koledzy napisali. Kiedy znajdziesz stadko, co nie jest szczególnie trudne, to zabawa jest przednia. Szukaj ich w sąsiedztwie leżących na dnie patyków i wszelkich badyli, roślinności wodnej, starych, rozwalonych pomostów, a nawet na plażach służących za przystanie dla łodzi- jeśli pod zacumowaną łódką jest trochę wody, to będą też okonie.