Wysłany: Sob Sie 09, 2008 22:37 Pomocy !!! Nic Nie Bierze . . .
OD JAKIEGOS CZASU LOWIE NA SPINING . LOWILEM NA PRYWATNYM STAWIE MOJEGO TATY ZNAJOMEGO . BYLEM JUZ TAM 3 RAZY I NIC NAWET NAJMNIEJSZEGO PODBICIA .CO ROBIE ZLE ?? PROBOWALEM ROZNYMI PRZYNETAMI I NIC . MOZE ZLE PROWADZE PRZYNETE ??? BARDZO PROSZE O POMOC I O NAWET NAJMNIEJSZE PORADY I WSKAZOWKI . Z GORY DZIEKI .
sieMEQ
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
zbiornik spory okolo 200m2 , glebokosc ok 3 metrów . a drapieżniki są bo widze jak zeruja itp. Próbowalem na woblera 13 gram , twistery duze i male oraz na wirówke 4 gramy . Moim zdaniem zle prowadze przynete .
mam ten sam proble już od roku staram się coś złowić na spining i nic.
łowiłem na różne przynęty od małych twisterów po wielkie blachy i wobki, a drapieżniki są w łowisku bo facet przymnie ciągną klenie i słyszalem o boleniach sandaczach i innych drapieżnikach.