badz wytrwaly i cierpliwy wszystko przyjdzie z czasem a tu koledzy moga ci wiele pomoc wiec pytaj sie a pozniej cale doswiadczenia ktore zdobedziesz wykorzystasz w praktyce . pozdrawiam
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
a moj rekord to szczupak 80 cm mam zdjecie ale bardzo zla jakosc bo telefonem, ;p 2 lata temu :D hehe
do tego moge zaliczyc jeszcze 2 jazie 41 i 42 cm , okon 37 cm , leszcz 43 cm ,
Moje rekordy to
Kleń -48
Sandacz-55
Okoń -38
Leszcz -54
I to chyba wszystko mi przypadła do gusty ryba sandacz wiec zawsze jedna wędka jest nastawiona na sandacz i szczupaka choć go nigdy nie dorwałem ale może na następna wiosnę kto wie ... wędkuję dopiero od stycznia
_________________ PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY I PROSZĘ MNIE POPRAWIAĆ
Moje rekordy to
Potok-64 cm
Szczupły-93cm(szwecja)
Lipień-41cm
Okoń-39cm
Sandacz-72cm
I raz miałem głowatke na kiju grubo nad wymiar ale dała nogę Reszta to tak jak wszyscy raz lepiej raz gorzej
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 19:30
Mój rekord - boleń 58 cm.
Mnie zawsze zależało na zabawie z rybą i żeby coś wisiało na haczyku (szczególnie jak innym nie brało) niż uganianie się za okazami.
_________________ Pozdrawiam Cię.
Mężczyźni to duże dzieci, tylko ceny zabawek się zmieniają.
Nawet jeśli dał bym rade ją wyciągnąć to i tak dalej pływała by se w Bobrze Borys nie wtedy to kiedy indziej i wdziałem jej ataki jeszcze kilka razy w tym samym miejscu jeszcze nic straconego.Sezon właśnie się zaczyna.