A Rysiek szaleje Choć jeden ratuje honor na forum Oczywiście żartuję, bo chłopaki też ładnie połowili Gratuluje wszystkim połowów. Ja niestety się nie przyłożyłem ostatnio do wędkowania ale postaram się to nadrobić. Niestety nie będą to wyniki Babza, ale choć namiastka?
Czekamy na Twoje foty hooger_booger1, . My jako wędkarze niedoskonali z przyjemnością choć pooglądamy wyniki kolegów. w końcu po to jesteśmy na forum żeby wymienić doświadczenia które możemy wykorzystać nad wodą
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
hooger_booger1
może źle szukasz albo łapiesz nie tak jak trzeba? sandacza jest pełno na odrze w okolicy bizanowic czy też zimowisko barek bardzo ładne zalewy są też mietków i obok proszkowice (z mietkowem nie wiem jak jest bo tam nie było wody ale na 100% już jest tylko słyszałem ze marne efekty śa teraz w ogóle z rybą tam) Pozdrawiam
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 11:31
manieks napisał/a:
Witam kolegow l lowi ktos ostatnio sandacze na wisle okolice Bydgoszcz Torun bo ja nie mam cos szczescia lub jestem kiepskim wedkarzem
Siemka ja próbuje łowić ale we Włocławku ale jest to ta sama Wisła co i twoja Powiem ci tak od czerwca złowiłem 5 nie wymiarowych sandaczy i jeden na około 6 lub 7 kg mi poszedł ( branie w październiku ).Ten duży sandacz był jedynym wymiarowym na kiju przez cały sezon więc ogólnie lipa straszna.Kolega z łódki wczoraj wyjął 3 sandacze każdy miał wymiar. Wniosek z tego sezonu masz łódkę złowisz sandacza . Z brzegu mogę jedynie o tej porze roku pomarzyć bo duże sztuki stoją daleko w nurcie A małych jest nie wiele i nawet po brzegach ich nie ma