Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
ja oprocz fluorocarbonu uzywam tez wolframu powleczonego jakas oslonka cos jakby guma ? nie wiem co to ale dzieki temu wlasnie nie skreca sie ani nie odksztalca
_________________ ~Dragon Millenium Heavy Duty Super Fast 270, cw 5-25
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 12:01
Czy ta "guma" nie jest aby zielona?
_________________ Wędkowanie - cały świat. PowerMesh 2,70m 3-18g + Spro RedArc 10200
Konger Tiger Cross Maxx 2,70m 3-18g + Jaxon Mexar RD200
Konger Black Tiger Spin 2,70m 10-35g
Robinson GT Spinner 2,70m 10-30g
Bo słuchajcie i zważcie u siebie, że kto nie zjadł ryby ni razu, nie zazna spokoju w Niebie!
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 12:40
Jeśli wolfram jest dobrej jakości, to się nie skręca. Chodzi mi o taki, co jedna sztuka kosztuje około 7 złotych. To jest chyba z Dragona, ale nie jestem pewien. Ale niestety u mnie w sklepie nie ma takiego...
_________________ Wędkowanie - cały świat. PowerMesh 2,70m 3-18g + Spro RedArc 10200
Konger Tiger Cross Maxx 2,70m 3-18g + Jaxon Mexar RD200
Konger Black Tiger Spin 2,70m 10-35g
Robinson GT Spinner 2,70m 10-30g
Bo słuchajcie i zważcie u siebie, że kto nie zjadł ryby ni razu, nie zazna spokoju w Niebie!
nie ma takiego zeby sie nie skrecal nawet spin wall ktory jest zdecydowanie najlepszy rowniez ma tedecje do skrecania, jest pewien szwedzki material wyglada to troche jak struna z bardzo miekkich wlokien i to jest jedyne rozwiazanie jesli chodzi o dobre przypony, w pol mozna rowniez dostac dobrej jakosci kevlar ale cena jest 80zl za 3m lub 5m pozdrawiam
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 15:20
jarek136ns napisał/a:
Jeśli wolfram jest dobrej jakości, to się nie skręca. Chodzi mi o taki, co jedna sztuka kosztuje około 7 złotych. To jest chyba z Dragona, ale nie jestem pewien. Ale niestety u mnie w sklepie nie ma takiego...
tak ale jeśli sie chce lowić np klenie a przylowem jest szczupak to co może jednak warto dac tylko na plecionce agrafke i po sparwie:) a nie bawic sie z tymi drutami niewiem wiedz pytam????
Czytaj temat od początku i wszystkiego się dowiesz!
_________________ NO kill/No kill!!!Ryba glosu niema ale parwo do zycia ma!!!mamy piekne wody a ryby brak żallll!!!!