Wysłany: Sob Sty 05, 2008 18:43 Zestaw na lód
Chciałbym sie dowiedziec jak jest uzrojona wasza wedka kiedy wybieracie sie na pod lód czyli co jest na nią założone jaka żylka hak najlepiej aby był to rysunek prosze o to ponieważ nie łowiłem wczesniej na lodzie a tej zimy z chacią bym sie wybrał dziekuje wam za jakie kolwiek odpowiedzi
Popraw post dodając polskie znaki - admin
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
To jest normalna spławikowa wędka z kołowrotkiem
tyle że ma 0.5 metra
łowi sie zazwyczaj na spławik
co na hak??
ja najczęściej daje robaki bez wcześniejszego nęcenia
_________________ Nie tłumacz się.....wrogowie i tak nie uwierzą a przyjaciele tego nie potrzebują.....
Spławik opływowy o masie nieprzekraczającej jednego grama. Żyłka o grubości 0,10mm max 0,12mm. Spławik mocno zatopiony, może nawet być wyzerowany.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
niektórzy mowią ze na podlodowe łowy najlepsza jest ochotka czy pinka tez sie nadaje
To prawda, ochotka jest najlepsza, ale na pinkę też nie powinno być problemu z braniami
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
mam jeszcze jedno pytanie czy sztuczna ochotka jest tak samo skuteczna jak zywa
Tak samo jak biały robak żywy jest skuteczniejszy od martwego, jak żywa rybka od martwej tak i ochotka żywa jest lepsza. W okresie zimowym ryby mają bardzo spowolniony metabolizm, są smętne i do byle martwej przynęty nie chce im się tak fatygować Niełatwo jest utrzymać ochotkę żywą przez długi czas, no ale kto się nie trudzi ten nie ma
- słowniki on-line
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 10:13
dzieki za pomoc GrzegorzM juz chyba wiem co i jak zrobic zeby miec jaki kolwiek sukces na lodzie ,tylko czy sie powiedzie tego sie dowiem tylko w praktyce
dzieki za pomoc GrzegorzM juz chyba wiem co i jak zrobic zeby miec jaki kolwiek sukces na lodzie ,tylko czy sie powiedzie tego sie dowiem tylko w praktyce
Teorii już trochę liznąłeś, teraz czas na praktykę. Czekamy na relacje. A tak na marginesie przyda ci się mały durszlak do wyciągania lodu z przerębla.