Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Tak jeśli chodzi na morze to coś mocniejszego. A tak nad rzekę czy jezioro to wybrałbym kołowrotek SPRO! Ja sobie kupiłem kołowrotek Shimano Stradic FD może drogi ale mi się bardzo podoba nawój żyłki płynny a praca zwijania też b.dobra ja go polecam nad rzekę lub jezioro
_________________ kubi808
AdSense
Ważna informacja: Reklama nie wyświetla się osobom zalogowanym. Zaloguj się, lub przejdź do formularza rejestracyjnego.
dzbyszek1, tutaj masz cały temat dotyczący Arctici http://www.wedkowanie.net...t=ryobi+arcitca , a ja od tego czasu nabyłem ten kołowrotek do lekkiego spina (1000) i oprócz szumiącej rolki (łożyska, które jest wymieniane teraz na gwarancji) jest to biorąc pod uwagę cenę (ja dałem 250PLN) rewelacyjna maszynka, dokładnie spasowana obudowa, płynna praca, precyzyjny hamulec oraz równy nawój linki to cechy w skrócie opisujące ten kołowrotek, oczywiście u mnie masa przynęt to góra 10-12gr ale podejrzewam, że większe rozmiary przy cięższym łowieniu sprawdzą się równie dobrze