Na dużego suma najlepsza jest wątróbka drobiowa lub żywiec !!!Na suma nęcimy mieloną wątróbką,zmielonymi rybami razem z wnętrznościami lub peletem rybnym najlepiej o zapachu Halibuta
Na dużego suma najlepsza jest wątróbka drobiowa lub żywiec !!!Na suma nęcimy mieloną wątróbką,zmielonymi rybami razem z wnętrznościami lub peletem rybnym najlepiej o zapachu Halibuta
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 15:29
Podłącze się do tego tematu jeśli można U mnie od ponad miesiąca po drugiej stronie Wisły w okolicy plaży kopie pogłębiarka i zasypuje plaże Kiedyś gdzieś czytałem że takie miejsce jest bardzo dobre na suma w okolicy pogłębianych miejsc nawet w trakcie pracy pogłębiarki Czy to prawda czy raczej nie mam co szukać suma w tym miejscu
Witam może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami ,mam już za sobą kilka nocek na Odrze na suma ,ostatnio znalazłem fajna miejscówkę za każdym razem jak jestem to mam branie jak nie na duży kawal wątróbki to na 6 rosówek ,zdaje mi się ze troszkę zbytnio długo czekam jak jest branie ,jak wygląda branie suma ?? czy to jest pierw skubanie przynęty a później szybki odjazd ,czy np. Jak będzie branie suma to czy na pewno będę wiedział ze to jest suma ,dodam ze łapie z włączonym wolnym biegiem na kołowrotku a hamulec wolnego biegu mam odkręcony na minimum.
Pozdrawiam