co sądzicie o tym kijku właśnie takiego szukam 100-300 cw, kurcze, żeby był jeszcze tak z 50 cm dłuższy bym sie nie zastanawiał naprawdę tani ten kijek i może być bardzo dobry
Pamiętaj by zawsze dodać nazwę sprzętu do którego podajesz link, bo aukcja później wygaśnie i link przestanie działać, a tak wystarczy wpisać tylko nazwę i się znajdzie - Grzesiek
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
Sam nie wiem, mnie też by się przydało te 50 cm więcej ale wędzisko może być dobre tylko, żeby na rękojeści faktycznie był korek bo na zdjęciu jest pianka.
Szukałem Karpiówki ale przeważnie sa do 100 albo 150 gram to za mało żeby żucić dużym żywcem a sumówka daiwy czy inne kosztują 700 zł chyba kupie ten kijek
Ja łowię albo na kije karpiowe 3,60 albo na kijek morski 2,70 i muszę przyznać, że na ten krótszy lepiej można sobie dać radę z większą rybką ( do 10 kg) większej nie złapałem. Być może, że na tej wędeczce posiadam multika i ma mniejsze przełożenie jak typowe kołowrotki 1: 4. i 250 m linki 0,27 w zupełności wystarcza.
Glotox nie chodzi mi o to bo 10 kg to ja sobie i feederem wyciągne w odrze pływają spore sumy mam na mysli troszkie wieksze nie mowie ze takie zlapie ale na takiego chciałęm zapolować
Zwracaj uwagę na pisownię - mod
[ Dodano: Nie Lut 10, 2008 21:40 ]
Hmm Wytrzymały to on jest ale zakrótki mojim zdaniem przy dużym sumie musi być amortyzacja nie wiem jak by ten kij poradził sobie z dużym sumem jaką ma giętkość
Hehe, niestety dokładnych miejscówek nie znam ale szukaj tam gdzie głęboko, na zalewie na starym korycie a na rzece tam gdzie najgłębsze doły. To są typowe sumowe miejscówki.