Wysłany: Nie Mar 02, 2008 19:57 Zbrojenie rybki na drapieżniki
Witam was !
Chciałbym się dowiedzieć, jakie są skuteczne sposoby zbrojenia rybki jak byście mogli dajcie może jakieś zdjęcie lub coś . Bo ja zbroję tylko żywca najczęściej jest to karaś (zbroję go 1 hakiem najczęściej hak znajduje się w grzbiecie) ale nie wiem jak zbroić martwą rybkę i co może sie nadawać na martwą.
pisz staranniej-mod
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
taki zestaw tez stosowałem ale dawałem spławik oliwkę i samego karasia tak żeby mógł sam pływać . No chyba każdy zaczynał od spławika hehe ja to łowię wszystko karpie sandacze szczupaki Spinning , Grunt , to co lubię powodzenia w łowieniu i dzięki za pomoc xD
Mógłbyś dopisać który z tych sposobów zbrojenia jest najodpowiedniejszy na sandacza i w jakich warunkach? Nigdy nie stosowałem martwej rybki jako przynęty a chciałbym spróbować!
Hej