Podzielam zdanie borysa, chęci są, a jak będzie w praktyce to zobaczymy, ale, jakby to powiedzieć , każdy kiedyś zaczynał od chęci a teraz rozmawiamy ze specjalistami. Jedno jest pewne MICHU, ryba na Sanie jest, trzeba się tylko nauczyć ją wydłubać. Na pewno popełnimy wiele błędów /bo tego to się chyba nie da uniknąć/ ale jak to mówią "ten błędów nie robi, co nic nie robi". Dla mnie głowatka to cholerne wyzwanie i nie jestem do końca pewien czy jemu sprostam, ale nigdy bym sobie nie wybaczył, gdybym nie spróbował choć raz, bo może się nagle okazać, że to wcale nie jest taka trudna sprawa. Myślę, że nadszedł ten czas, zwłaszcza, że znalazłem sprzymierzeńca /w osobie borysa / w poszukiwaniu głowatki albo raczej to borys mnie znalazł i zmobilizował bo coś mi się wydaje, że sam chyba bym się nie zdecydował.
MICHU, nad Sanem jesteś zawsze mile widziany
_________________ Pozdrawiam.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
No nieźle, wabiki już masz, mój sprzęcior już dotarł do mnie - wędka jak wyżej, kołowrotek Pflueger medalist 6060 - na pierwszy rzut oka wydaje się idealny
Tak jak mówiłeś, trochę pałowaty ale pod dużą rybką /oby się trafiła/ powinien ładnie pracować, akcja szczytowa co przyda się podczas zacięcia - myślę, że ma spory zapas mocy. Kołowrotek też wziąłem nieco większy bo nie mam zamiaru pozwolić, żeby głowatka poszła ze mną na kilkukilometrowy spacerek
Dragon Maxima sprawdziłem ją w tym sezonie pod każdym względem i jest dobra, stosunkowo nie droga no i 300m na szpulce. Zobaczę jak w zimie się sprawuje.
Jednak 0,35 też pewnie nawinę na drugą szpulką. W nurcie lepsza była by cieńsza bo można dłużej przytrzymać woblera.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!