O KOORKA!!! Ale cuda! No ale też kosztują że hoho i to jeszcze licytacja.
Dobra MICHU, jezeli masz materiał to ja sponsoruje poxipol.
Jezeli nie miałbyś nic przeciwko to wystrugaj coś także dla Wodnika. [Ja sponsoruje]
Interesowałby mnie woblerek a'la Warrior Crank Salmo o takiej drobniej pracy tylko głębiej schodzący. Długośc 13-15cm, waga 40-60g, najlepiej w wersji pływającej.
Jeżeli Ci to nie przeszkadza to wolałbym woblerka w wersji roboczej czyli nie malowanej. Mam dostęp do dużej ilości farb i lakierów.
Jeżeli był bys w stanie takiego cudaka zrobic do daj znac i dogadamy się co do finansów
Wodnik proponował bym twój typ
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Typ woblerka bo nie bardzo kumam
Chętnie połowię woblerkiem mistrza i też będę wdzięczny a za sponsoring borys to ja na rybki biorę jakiegoś rozgrzewacza bo pewnie będzie zimno
Niech będzie taki jak Twój, nie będziemy przecież naciągać MICHA na nadmiar pracy, łatwiej mu będzie zrobić dwa identyczne. W końcu i tak musimy tego kilkanaście zgromadzić.
No można by było. Taniutki Ja już nazbierałem ponad 10szt z tym że większość po 2 szt tego samego modelu. Jak będziesz miał problem z wabikami to się podzielimy. Większość to salmiaki, czekam jeszcze na woblerki J. Widła też wziąłem 2. Tak więc o wabiki się nie martw.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Ja się nie martwię, na początek kilka się znajdzie potem się będzie dorabiać i dokupywać tak, że na pewno z czasem się sporo nazbiera więc to nie problem. Po prostu zbyt późno się za to zabraliśmy i nie wyrabiam, teraz czekam na wypłatę i zaraz kupuję piankę - potem to już tylko z górki