Cholernie drogie ale mam nadzieję ze się opłaci. Będę wcinał teraz kaszankę przez najblizsze parę miechów ale chociaz w dupe ne zmarznę. Wydębiłem w cenie pianek polarowy dres Cormorana i praktyczny mini plecak na dłuższe wędkarskie spacery.
W Kogutomanii jest drogo ale jest możliwośc negocjacji ceny. I jest naprawdę świetny kontakt!
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Ostatnio zmieniony przez borys Czw Paź 25, 2007 21:20, w całości zmieniany 2 razy
Miałem dylemat czy wziąc Oceany czy Cormorana, te oceany naprawdę wyglądają na solidne i skrojone są z sensem. Jednak biorąc pod uwagę moje kłopoty zdrowotne/starośc nie radośc /związane ze stawami, zdecydowałem zainwestowac długoterminowo i mam nadzieję trafnie. Poprzednie pianki miałem 10 lat ściągnąłem je ze USA i zapłaciłem wtedy 700 plnów to dopiero było szaleństwo!
Znam dosyć dobrze ten sklep tylko nie z internetu a jako zwykły sklep wędkarski gdyż robie często w nim zakupy jak jestem w kraju i napewno szybko i sprawnie dokonasz transakcji jeśli się zdecydujesz.
_________________ Łowię bo lubię !!!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Ja już dostałem nowy kij z serwisu, teraz jest OK! Zestaw przygotowany tylko czekam na pianki. Cholerna biurokracja. Muszą mi zaksięgowac jeszcze jedną wpłatę jakiegoś starego kredytu zeby mi udzielic kredytu na pianki. A to potrwa co najmniej tydzień. Potem jeszcze muszę czekac na same rajtki ze sklepu. Masakra!!!!