Ja oczywiście ponownie zapraszam. A co do wskazówek to oczywiście ja dziękuje za cenne informacje.
Co do wypadu nad Wisłę to oczywiście wybrałbym sie z przyjemnością ale wszystko będzie zależeć od planów reszty rodziny Jeżeli się uda to z przyjemnością się wybiorę, choćby podpatrzeć jak wędkują Mistrzowie z Klubu Zander
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Gratuluję wyprawy panowie na tą wisełkę też bym się pisał a co do zawodów to nie pojadę wesele szwagra ale mam nadzieję że już za niedługo dołączę do elity klubu Zander Nowa Dęba
Joka85 z tego co się orientuję to sprawa Twojego członkostwa jest dawno została pozytywnie rozpatrzona, teraz czekamy na twój krok. Pojaw się u nas i dogramy szczegóły. Pamiętaj o zdjęciach bo będą potrzebne do licencji sportowej. Pozdrawiam i zapraszam.
_________________ łowię bo lubię, lubię bo umiem, umiem bo się nauczyłem, nauczyłem się bo chciałem....