Wysłany: Sob Maj 19, 2007 11:33 19 Maja, słaby połów :)
Zacznę od tego, że zdjęcia są robione telefonem ze słabym aparatem
Dzisiaj o 3.30 wybrałem sie nad Jezioro Dłusko. Wyprawy nie zaliczam do udanych ale wstawię kilka fotek wraz z komentarzami.
Gdy dojechałem nad łowisko i zarzuciłem było dosyć ciemno co widać na zdjęciu:
Brań nie było zbyt wiele, pierwsze nastąpiło na bacie na białego robaka, oto wariat, który zaatakował przynętę:
Później przekonania do haka nabrała ta płoć, była całkiem spora:
Po 1 płoci nastąpiło branie drugiej:
Później wpadło jeszcze kilka małych płoci, niestety linków i karasi brak
Jezioro o godzinie 5.00
To samo jezioro godzinę później, kiedy zerwał sie wiatr:
I to by było na tyle Wyprawy do udanych nie zaliczam, ale dzisiaj wypad na lokalne jeziorko linowe i mam nadzieje, że będzie owocna
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Fajne to jeziorko, ja nieczesto łowie na swoim. Dzisiaj też mam zamiar wieczorkiem jechać na staw z linami (nie na 100%-zależy od taty), więc jak dojade i Ty to zobaczymy jak efekty moje i Twoje
_________________ Nagrody w minikonkursach Wygrane: Zasponsorowane:
Ostatnio zmieniony przez daro91 Sro Cze 13, 2007 22:09, w całości zmieniany 1 raz
A właśnie, że ze szczupakami na tym jeziorze nie jest tak wesoło. Kilka lat temu na jezioro zapuszczono suma, a że jeziorko jest niewielkie to sum zaczął sobie radzić ze szczupaczkami, które w nocy stoją nieruchome, a tymczasem sum żeruje