Dzisiaj łowiłem w tym samym miejscu gdzie wczoraj, z gruntu złapałem kilka sztuk okoni, 2 jazgarze, 2 krąpie oraz leszcza 24cm. Jazgarza wziąłem na żywca. Szczupak chodził po okolicy, ale jakoś nie skusił się.
Dzisiaj złowiłem kilka okoni, z czego największy miał 30 cm i 0,5 kg wagi. Ładnie walczył i o mały włos do nie straciłem ale udało się go podebrać.
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=171&i=dsc00469oc3.jpg]
dziś wybrałęm sie z wujkiem na rybki.niestety nie znalazłem żywców i łapałem na spining.mój wujek rzuca raz drugi i jest...mały okonek .znowu rzuca jest następny ten drugi to już ładny.zrobił mi wedke i ja zaczynam.pierwszy rzut jesttttt.szczupaczek ok.30cm<mój najwiekszy>póżniej już nic nie brało tylko mój wujek złapał jeszcze małe zębacze.ogólnie połowy uważam za średnie.pozdrawiam.
a tak wogóle ładny OKONEK.