ja tem wczoraj byłęm na Odrze w Raciborzu i jedna duża brzana wypieła sie przy brzegu, jedną ładną rybę (jak sądzę) zerwałem podczas cholu, poza tym wyciągłem 2 małę karaski(około 30 cm) i nareszcie mojego pierwszego sandaczyka 33cm który oczywiście wrócił do wody jak i reszta ryb. zdjęć nie mam, poniewarz tylko je mierzyłem. Ogólnie połów udany
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Dla odmiany dzisiejsza wyprawa była całkiem udana. Zmieniłem zestaw z ciężkiej leszczowej przepływanki na lekki 5g spławik i grunt bardziej w toni. Przynęta zamiast robaków - kukurydza. No i brały bardzo ładne płocie od 20-25cm i co mnie bardzo ucieszyło leszcz 36cm - mój największy
Piękne połowy
Babz liczę na następne okazy, Moje jak na razie nie moga przekroczyć 35 cm mam nadzieję że niedługo sie to zmieni
Wszyscy znajomi już zaliczyli po pare fajnych sztuk/Radekp 9 szt/, tylko ja jak pipa, ale nareszcie jest i odrazu medalowy ,a dlatego że testowałem nowego Power Mesha no i frajerskie szczęście
No mówiłem że Power Mesh rządzi. na ten kij jakoś same ryby sie wieszają ja niestety nadal chodzę za kleniuchami. Poza tym mam bardzo mało czasu na ryby, max godzinę i to wieczorem i niestety nie poszaleje
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 22:19
Dzisiaj złowiłem rybę życia W trakcie poszukiwania okoni wziął mi sum 73 cm na dużą obrotówkę Hol trwał na żyłce 0,22 około 5 minut bo pięknie mi odjeżdżał do tego było płytko i zaplatał się w zielsko ale udało mi się go wyjąć Fotki nie mam bo nie było nikogo kto by mi zrobił z nim zdjęcie