Ja też mam zamiar się w coś takie zaopatrzyć tylko mam pytanie: czy to się naprawdę nazywa Effzett czy jakoś inaczej bo nie wiem co sprzedawcy powiedzieć.
nie wiem dokładnie o jakie chodzi bo nie znam się dobrze ale proponuję obejrzeć:
Pasiak effezeta zawsze był w moim arsenale a zwłaszcza ten z brokatem!!!
Wiele dużego i dużo połowił Moim zdaniem to jedna z najlepszych obrotówek wszechczasów!!!!!!
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Te blaszki były moimi pierwszymi przynętami to na nie łowiłem swoje pierwsze szczupaki, klenie, bolenie, oprócz kilera w paski niezawodna dla mnie była też w kolorze miedzianym na Sanie szczupaki wręcz biły się o tę blaszkę warto mieć je w swoim pudełku sprawdzą się wszędzie i chyba na każdą rybę
Też polecam Effzetty, wg mnie niezawodny jest ten w czerwone paski, u nas nazywa się to coca cola :grin: i dobrze biorą na niego zębate.
Chociaż, raz miałem taki przypadek, że na lekkim zaczepie złamał się jeden grot kotwiczki. Co potem okazało się dla mnie pechem, ponieważ będąc na zawodach przy braku jakichkolwiek brań załozyłem moją jedyną coca cole (właśnie tą ze złamanym grotem) po paru rzutach uczepił się ładny zębacz ... niestety po chwili mogłem tylko patrzeć jak odpływa