Szybki tel od kolegi "jedziemy na rybki tak o 19:00 ?" ok ale która jest "18:00" Szybka konsultacja z żoną i szybciutko pokrowiec z wędkami i torba w dłoń i do samochodziku bo do kolegi z 10km a już 18:45
szybciutko dojechałem ekipa wbiŁa się do furki i nad wode Po zajechaniu na nową główke (ostatnio to najlepszy sposób na ryby czyli znalezc nową główke ) pomału montowaliśmy wędki obserwując wode czy coś tu żyje Okazało się ,że życie w wodzie jest ,gdyż takie lechy się spławiały ,że ja osobiście takich jeszcze nie złapałem Hak 4 na jeden 5 czerwonych robaków i na napŁyw ,a drugi 3 dendrobeny i w okolice warkocza I zaczęło się oczekiwanie
Z 2 godzinki a może i więcej wpatrywania się w kijki i nic Ale nagle dzwonek u kolegi Kij o cw to 100g zaczyna się giąc, jako iż byŁem najbliżej krzyczą ciąc to zacięłem Wpierwszym momencie ale węgor będzie na 2 dorodne rosówy Jednak szybko okazaŁo się że to sumek dośc ładny poknął haczyk i chyba miaŁ zamiar już go trawic
Chwila nie minęła i mój dzwoneczek się odzywa Tym razem na 5 czerwonych pochamiŁ się leszczyk
i na sam koniec wzięły jeszcze 2 sumki w tym jeden żarŁok
niestety ok 3:00 zwineliśmy gdyż ryby też poszły spac No i co najgorsze żeden węgor się nie skusił
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Ładny leszczyk,a swoja drogą duży fart że pojechaliście na ryby i po krótkim czasie takie ładne ryby złowiliście
_________________ ___________________________________________
''...Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było
By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć
Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić
SLU, 06 już do końca tak być musi''