Wysłany: Nie Maj 20, 2007 17:58 Radunia-pierwsza wyprawa
Dzisiaj pierwszy raz wybrałem sie nad rzekę Radunia.Nastawiałem sie na pstrągi i klenie, ale nie była dla mnie łaskawa.Do woblerków wyskoczyły tylko dwa małe pstrągi ale puknęły je i od razu uciekały.Kilka fotek:
ABY ZDJĘCIA DOBRZE WYGLĄDAŁY NALEŻY NA NIE KLIKNĄĆ W CELU POWIĘKSZENIA
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Bardzo piękna rzeka.
Szkoda ze zdjęcia tak małego formatu ale i na tak małych widać ze jest piękna.
Mam nadzieje że kiedyś uda mi sie w niej powędkować bo słyszałem sporo dobrego o jej rybostanie.
_________________ Łowię bo lubię !!!
Ostatnio zmieniony przez zanderek Czw Cze 14, 2007 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Piękna rzeczka i na pewno fajne pstrążki w niej pływają lubię takie rzeczki jak widzę co w nich pływa bo wiem gdzie ryby są i tez jest satysfakcja jeśli uda sie upolować wcześniej upatrzona rybkę...
A najtrudniej w takich rzeczkach o klenia,pstrąga dość łatwo przechytrzyć ale klenia...
Kleń to ryba dla ludzi dobrze znających sie na rzeczy bardzo trudno sprowokować ja do brania w takich rzeczkach