Niema co ściemniać nie zawsze nie pozwalają nam warunki pogodowe,brak czasu,tylko nasze żoneczki.Aby wyjść na ryby nie tylko muszę pozałatwiać wszystko w firmie,ale jeszcze przekonać moją ładniejszą połówkę.To jest czasem okrutne!!!!!!!! To jest trawnik do skoszenia,to zebranie i jeszcze to i tamto.Kobiety dajcie żyć.Jak to jest u was?[/u]
_________________ Pozdro Mayki
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Ja mam to szczęście że wędkowanie w mojej rodzinie było na porządku dziennym i moje wypady na ryby są czymś naturalnym. Wystarczy że powiem ..."idę na ryby",... i to wystarcza, choć czasem niestety musze odpuścić na rzecz innego zajęcia.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Iść na rybki też zawsze mogę, mam stawiki po drugiej stronie ulicy. Ale na takie poważne wyjazdy na rybki, niestety muszę podzielić się tą wiadomością z drugą stroną. Bardzo rzadko zmieniam swoje plany ale lepiej mieć błogosławieństwo.
Kiedyś jak dzieciaki były jeszcze małe bardzo często kłóciliśmy się o każdy wyjazd i tu może wydać się komuś dziwne wtedy łowiłem dużo więcej ryb jak od dłuższego czasu z tym "błogosławieństwem".
Ja ze swoją kobietą nie mam problemu nigdy jeszcze nie miała żadnych pretensji o to że jade na ryby pewnie dla tego że wie o tym że ja na rybach się czuję najlepiej i bardzo lubię łowić czasem ją zabieram ze sobą jak jade sam i ona ma czas
Glotox tu się z tobą zgadzam i choć dzieci mam małe czasem żona mówi abym jechał,bo w domu nie idzie wytrzymać.Ale jeszcze jest firma(nie zawsze jest czas wolny).Żona to rozumie ale musi sobie pogadać!Dużo czasu zabiera firma i mam jeszcze kilka innych hobby jazda konna jakieś latanie na parolotniach i w góry czasem iść trzeba a jeszcze uczę jazdy na łyżwach.To jak ma sie nie wściekać Dzieci też ojca potrzebują suma sumarum ma racje.Ale na ryby iść trzeba
Ja to ze 2 dni muszę kombinować aby wyskoczyć na rybki aż mnie krew zalewa a co najgorsze że nie zawsze udaje mi się przekonać żonę bym mógł wyskoczyć na Karpiki