Wysłany: Czw Lip 19, 2007 18:02 Na kogo zagłosujecie?
Witam,
W Polsce wizja wcześniejszych wyborów parlamentarnych... Na kogo zagłosujecie i dlaczego?
Z tym pytaniem zwracam się nie tylko do pełnoletnich użytkowników, swoje teorie mogą zgłaszać także nieuprawnieni do głosowania .
Ja zagłosuję za PO.
Dlaczego? Liberalizm gospodarczy jest mi bliższy od PiS-owskich teorii spiskowych i zrydzykawiania społeczeństwa. PiS dostał swoją szansę - nie wykorzystał jej, więc myślę, że trzeba dać szansę innym.
A Wy jak zagłosujecie? Jak byście zagłosowali?
_________________ najlepsze ryby to te które zostają w wodzie! "catch and release" - złów i wypuść!!!!!!
Wybory w ostatnich latach przyprawiały mnie o mdłości. Już na samą myśl o nastepnych dostaję sraczki Jako obywatel RP mam zaszczytne prawo głosowac jednak nie mam na kogo!!!!!!! Mądrzy ludzie nie pchają się do tego żłobu bo nie chcą stracic twarzy. Żeby naprawic to co spierd...li aktualni rządzący trzeba dużo czasu i tęgich głów. Żal mi to pisac ale nie widzę świetlanej przyszłości nawet z PO.
Wcale się nie dziwię że ludzie uciekaja z naszego kraju i mimo że nie łatwo świecic oczami za granicą, oglądając w głównych wiadomościach wybryki rządzących w Polsce matołów!!!! to choc na otarcie łez maja przyzwoitą kasę.
Sory za te ostre słowa ale jak tu normalnie życ?
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Jak w latach 80_tych byłem w podziemnym harcerstwie i walczyłem o wolną Polskę od czerwonej zarazy, to nie przypuszczałem że dojdzie do czegoś takiego. Wracają sie stare wypróbowane metody zastraszania inaczej myślących. Nasz kraj potrzebuje stabilizacji, więc mam wybór albo PO albo olał to i na ryby
_________________ najlepsze ryby to te które zostają w wodzie! "catch and release" - złów i wypuść!!!!!!
Szczerze mówiąc na miejscu PO też bym nie wchodził w układ z Rydzykiem.
Niestety z drugiej strony, to szkoda straconych dwóch lat Polski. Polska wiele straciła na wizerunku międzynarodowym.