Ja również dołączę się do gratulacji i na pocieszenie powiem Ci ze moja córka nie może odpuścić żadnego wypadu na ryby co powoduje ze często muszę uciekać z domu
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Powiem wam szczerze -do mnie nic nie dociera!!Lecz jestem tak zadowolony że nawet rekord świata w Karpiu nie dał by mi tyle szczęścia!!!!
Dzięki wielkie chłopaki!!!!
Nadal nie mogę dojść do siebie momentami to mam chwile słabości aż się płakać chce
Po prostu w głowie mam tylko jedno Ale powiem wam jedno wędkarstwo to był dla mnie sport nr1 lecz teraz nic nie widzę poza moim maleństwem.
Więc do póki się nie ocknę to podejrzewam że rybki poczekają A potrwa to na pewno długo.
Moje gratulacje TEAM ale jazdę dopiero zaczniesz,ja coś o tym wiem mam troje.A tą życiówkę musisz przełożyć na później.Teraz mała biba i od pieluch trzeba zacząć.Czasu na ryby będziesz miał duuuuuuuużo mniej.Ale to nasz sęs życia.Jeszcze raz GRATKI
Jeszcze się z żoną nie naradziłem czekam aż wyjdą ze szpitala.Nie mam czasu a prowadzenie firmy to na prawdę nie jest już zabawa!!!Lecz tylko Moja CURCIA będzie miała imię to dam znać.
Mam w rodzinie parę Kaś !Więc nie wiem .Poczekam na naradę z żoną
[ Dodano: Sob Sie 23, 2008 23:33 ]
Więc może mi pomożecie wybrać imię dla córci???? Ja myślałem nad imieniem jakimś rzadziej spotykanym ,na razie mam 2 propozycje Lea lub Emma(Emi)