Bo to jest tak, zawsze jak zapalam papieroska albo przechylam puszeczkę to mam branie i oczywiście nie zdążę zaciąć ale jak nie mam jednego i drugiego to jakby brań mniej jest
_________________ Pozdrawiam.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
ja zauważyłem u mnie na kanale że ci wędkarze w podeszłym wieku robią sztuczkę z papierosem palą prawą ręką i tą samą ręką zakładają robaka kiedyś nawet sie spytałem czemu nie może zakładać lewę ręką a on mi odpowiedział że ryby lubią zapach palącego tytoniu i to jest taki zapach i każdy stary wędkarz u mnie tak robi;p ale według mnie to jest nie higieniczne;p
Moim nałogiem jest oglądanie TVN24 i przeglądanie stronki www.onet.pl oraz www.wedkowanie.net .
Nie pogardzę dobrym piwkiem na rybach, ale oczywiście w normalnych ilościach .
W sumie to nie mam nałogów poza wędkowaniem i wedkowaniem.net. Lubię też zakrapiane imprezy, ale bez przesady- takie że pamięta się przynajmniej pokaz slajdów;)
Z rana fajka a potem otwieram oczy i słysze "mógłbyś coś zjeść najpierw i takie tam babskie gadanie" .Następnym moim nałogiem jest Warszawska Giełda Papierów Wartościowych kilka godzin dziennie.No i wędkarstwo oraz FS2 :grin:
''...Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było
By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć
Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić
SLU, 06 już do końca tak być musi''
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Moje nałogi...hmm... kojarzone z używkami to napewno kawa, nic więcej . alkohol w znikomych ilościach i napewno nie nad wodą. Denerwuje mnie widok zgiętych puszek, czy butelek rzuconych w krzaki przez "wędkarzy". Poza tym uwielbiam śmigać moim wozidełkiem, to kolejna moja pasja