A może ktoś z kolegów wyskrobał woblerka boleniowego?? i okazał się być łowny,jeśli tak to chętnie bym go obejrzał .
Swego czasu kupiłem ciekawego bezsterowca, ręczna robota na stówę bo oklejony folią z papierosów.
Wobler ciekawy, czy łowny nie sprawdzałem ale mogę jednego odstąpić po kosztach.
A może ktoś z kolegów wyskrobał woblerka boleniowego?? i okazał się być łowny,jeśli tak to chętnie bym go obejrzał .
Swego czasu kupiłem ciekawego bezsterowca, ręczna robota na stówę bo oklejony folią z papierosów.
Wobler ciekawy, czy łowny nie sprawdzałem ale mogę jednego odstąpić po kosztach.
Witam.
Jeśli nie sprawiałoby ci to trudności to poproszę fotkę tego bezsterowca .
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Wodnik mam cztery takie woblery ale niestety ani razu na niego bolenia nie dostałem ale muszę przyznać że jego praca jest bardzo ciekawa i nieprzewidywalna. Woblery z tego co pamiętam robi gość z Tarnowa i ostatnio często można je spotkać na allegro.
Wobler jest tonący i waży ok. 10 g. /może nieco więcej, niestety nie mam dokładnej wagi/
A tutaj masz stronę producenta i właśnie ten wobler http://tarnus.yum.pl/index.php?id=8
Wobler jest tonący i waży ok. 10 g. /może nieco więcej, niestety nie mam dokładnej wagi/
A tutaj masz stronę producenta i właśnie ten wobler http://tarnus.yum.pl/index.php?id=8
Dam znać w poniedziałek wieczorem czy go zakupie.
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 18:05
Nie mam i nie miałem, ale słyszałem o tych boelniowych taruskach wiele dobrego.
Ja też mam kilka fajnych rękodziełek nieznanych producentów - bolki je uwielbiają, chociaż na wędkarzach te przynęty nie robią takiego piorunującego wrażenia (czasem są po prostu brzydkie i w wodzie wydają się słabo pracujące).
_________________ Dopóki piłka w grze... to jeden c...