Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Sysio i jak ta wędka? Sam kiedyś myślałem żeby ją kupić do połowów na żywca na spławik.
Powiem Ci,że jestem zadowolony z zakupu.Kupiłem ją tak samo z przeznaczeniem do połowu na żywca(grunt i spławik).Wędka wydaje się być solidna no i waży wcale nie tak dużo jak na swoją długość bo 350gr.Bardzo wygodnie leży w dłoni(po rozłożeniu wędki ciężar się tak rozkłada,że wogóle człowiek jej nie odczuwa trzymając w dłoniach).Dużo nie mogę o niej powiedzieć bo jeszcze jej nie wypróbowałem ale pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne:)
Dzisiaj dokonałem pierwszego zakupu przez internet (właściwie to przez tatę)
Wybór mój padł na sklep: http://www.fishing-mart.com.pl
I zamówiłem:
Do nęcenia:
Rura do nęcenia kulkami - M
Rakieta do kulek Boilie / Baitrocket
Żyłki z firmy Sufix:
Duo Core 2-kolorowa 0,28mm 300m
Duo Core 2-kolorowa 0,30mm 300m
Oraz pierwszego w życiu Rodpoda:
Rodpod DT9017 firmy Traxis
Mam nadzieję że dobrego wyboru dokonałem. Pierwsze testy 28 marca;)
Wędka Mistrall Delux 2.40 7-15 już od dawna podobał mi się ten kijek ,bo kiedyś łowiłem nim na Sanie i super pracował ,wędka będzie tylko na rzeki przeznaczenie pstrąg ,kleń.