Wysłany: Czw Paź 02, 2008 21:31
Team V70 fajne sygnałki,ale co do budzenia w każdym stanie to mi nie dały rady ani Foxy RX , ani Delkimy TX. No ale zabaweczki super[ach te jesienne promocje]
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Posty: 174 Skąd: Krosno/ dokładnie Korczyna
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 21:36
No widzę, że pobiłeś mnie w koszcie zakupów , a w ilości to już zupełnie hehe to zależy kto lubi jaki sprzęt i metodę połowu ja pamiętam jak łowiłem w wielku 14 lat to starczały mi takie za 50 zł .
_________________ Człowiek uczy się na błędach, a wędkarz spinningista ciągle Sam się doskonali .
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Posty: 174 Skąd: Krosno/ dokładnie Korczyna
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 21:47
Na to żona dawaj tu kolegę z żona i co wtedy obydwóch żonki w i nasi koledzy lądują w szpitalu hehe Team podaj adres szpitala to zrobimy wam zlot forum pod tytułem " Odwiedzin, po Ciężkim Boju Karpiarzy"
_________________ Człowiek uczy się na błędach, a wędkarz spinningista ciągle Sam się doskonali .
Team, kiedyś byłem z kolegą na karpiach w Pstrążnej koło Raciborza,większość się licytowała jakiej wartości mają sprzęt,przyjeżdza kolejny volksdojcz sprinterem, wypakowuje manele, wszyscy go liczą ile to jest warte,pięc, sześć osiem tysięcy złote,któryś nie wytrzymuje i się pyta faceta ile to kosztowało,ten odpowiada 11tysięcy,na co wszyscy o jak dużo, po chwili tamten dodaje ,ale ojro,mam rachunki bo miesiąc temu wszystko na Rybniku mi ukradli i musiałem wszystko nowe kupować,a facet był z Monachium, tak że Twoje 2400 to w karpiarstwie pestka,nie życzę Ci aby kiedyś spotkała Cię taka przygoda jak tego volksdojcza , nawet super czułe alarmy w sygnalizatorach mu nie pomogły,wszystko zabrali mu od strony wody.