Hah ja ostatnio z kolegą byłem się przejechać na szrot.Wziąłem ze sobą 10 złotych, kiedy juz dojechaliśmy zobaczyłem małe pudełeczko, zajrzałem do niego i znalazłem 4 blaszki efezet, spytalem się właściciela czy są na spzredaż, odpowoiedział:- 5 zł i są twoje... .Bez chwili namysłu je kupiłem i jestem o 4 obrotówki do przodu haha
Dzisiaj z allegro przyszła paczka twisterów 70 sztuk za 14 zł +10 przesyłka twistery w różnych kolorach i bardzo fajnie wyglądają opłaca się to ostatnio na allegro pojawiły się takie oferty megapaczek twisterów i ripperów polecam opłaca się można zrobić sobie sporo zapasy
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
Ofert jest bardzo dużo i to naprawde w promocyjnych cenach, a jak zmiekością tych gum ? widziałem też oferty twisterów mikado 200 sztuk za 35 zł - może ktoś ich kiedyś używał i powiedział by coś o nich ?
_________________ Catch and Release for Yourself...
Kosa właśnie je segreguje w pudełka niczym się nie różnią od gum mannsa,relaxa itd polecam ja zamówilem 200 sztuk też przed chwilą jakiś tam zestaw cabels.
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"