Ja wylicytowałem na allegro 88 egzemplarzy "Wędkarza polskiego". Kompendium wiedzy dla takiego młodego wędkarza, jak ja. Mam nadzieję, że nie wydałem kasy na marne i znajdą się tam ciekawe artykuły.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Ja wylicytowałem na allegro 88 egzemplarzy "Wędkarza polskiego". Kompendium wiedzy dla takiego młodego wędkarza, jak ja. Mam nadzieję, że nie wydałem kasy na marne i znajdą się tam ciekawe artykuły.
Piękny zakup,zdobyta przez ciebie wiedza z tych czasopism zaowocuje w ten portal wędkarski,mam nadzieje ,że będziesz się z nami dzielił szerokim wachlarzem wiedzy wędkarskiej.Miłego czytania i wgłębiania wiedzy.
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
O mnie mowa witam o kostrzywus to ty stąd mogłeś wcześniej pisać byśmy się dogadali po za allegro
[ Dodano: Czw Lis 13, 2008 18:20 ]
Jak dla mnie najlepsza gazeta a artykułów masę ciekawych co najlepsze pisanych prywatnie przez wędkarzy sam skserowałem sobie parę egzemplarzy z patentami i artykułami o głowatce kostrzewus napisałem ci maila z nr konta
[ Dodano: Czw Lis 13, 2008 18:22 ]
Ze względu że jesteś swojak z forum dorzucę ci jeszcze parę egzemplarzy z opisem łowisk
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
Świetne zakupy Paco ten młynek już na zdjęciu wygląda nieźle a w ręku to dopiero zabaweczka.Czemu urodziny mam dopiero w marcu.Obyś ich nie pozrywał zbyt szybko biosteron, fajowe wobki
Bardzo podobne do Stigi , która po lekkiej modyfikacji steru sieje ponoć boleniowe spustoszenie na Bugu Ja niestety łowiłem Stigą niemodyfikowana i było bez efektów.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.