Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 15:27
niestety za daleko do wawy... Panowie poróbcie jakieś fotki jak już tam będziecie... jakieś nowinki, ciekawostki i dawajcie na forum... miłego wypadu tym co się wybierają! pozdrawiam
Ambasador jeśli przejdzie mi choroba do środy albo lekarz powie że jest ok to ja będę w piątek po pracy to jest 16:20 będę na Torwarze bo sobota i niedziela mam egzaminy
Jak coś to Pike może będzie ale ja raczej w piątek będę także jak coś możemy się zmówić
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kociniak Pon Sty 26, 2009 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Jeansy już wyprane i wyprasowane, trampki wypastowane,wszystko czeka w szafie na wypad do Stolicy Wielki świat biznesu czeka Może ktoś da Mi za darmo naklejke i długopis
babz nie tylko długopis mają dużo rzeczy rozdawać ogólnie towarzystwo łatwo dajne
_________________ Granat, dryga, worek na ryby i agregat .
Każda ryba jest do zjedzenia.
ambasador Szczupak Chodzi się na ryby a nie po ryby!!!
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 15:54
Na pewno będą rozdawać przynęty Fishunter.
Tylko pamiętajcie, że piątek to tzw. dzień branżowy czyli wpuszczają tylko tych, którzy prowadzą działalność związaną z wędkarstwem.