Jak widzę, że użytkownicy z czymś jednogłośnie się zgadzają, to nie mam wyjścia, będą te 2 wymienione wyżej konkursy Jeszcze muszę porozmawiać z Darsonem, jeśli On się zgodzi to zabieram się za ogłaszanie.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Hmmm... czemu by nie, ale skąd będzie wiadomo, że jest ono prawdziwe?
Większość z nas obraca się zarówno po internecie jak i czyta prasę wędkarską wiec myślę że wyłapanie kogoś kto przepisze jakieś opowiadanie będzie bardzo łatwe.
Co do prawdziwości to wydaje mi się że tego niejesteśmy w stanie sprawdzić ale nic nie stoi na przeszkodzie jeśli opowieść będzie ubarwiona (byle nie do przesady). :wink:
Czyli będą dwa konkursy??i za wygranie jednego z nich będzie kołowrotek z plecionką??Dobry pomysł bo ci co nie mają weny twórczej mogą pstrykać ładne foty nad wodą
Kolejne konkursy nie doczekały się odpowiedniego finału. Było sporo czasu, nagrody były warte zachodu. Z pewnością czas na zgłaszanie prac byłby znacznie bardziej obszerny, gdyby Darson na stałe był w kraju. Niestety nie mogliśmy dać innego terminu, bo Darsona nie byłoby w kraju i nie miałby możliwości wysłania nagród. Jest to kolejny dowód na to, że nasze forum nie dorosło jeszcze do konkursów. Pożyjemy zobaczymy...
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
,,,,gdzies padły takie słowa .. zeby miec koszulke z logo tego FORUM,,wiec zrobmy konkurs ,,na logo tego forum niech kto chce ,, wymysli logo nakoszulke i wybierzmy potem jeden rysunek ,,i zrobiy pare koszulek ,,,,dobra reklama i fajna koszulka a przy okazji ciekawy konkurs bedzie co wy na to .
1. Jaka nagroda w tym konkursie i jak fundowana
2. Kto wykona takie koszulki
3. Kolejny raz konkurs nie wypali, bo jest za mało użytkowników
Myślę, że trzeba jeszcze poczekać.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.