Ostatnio prosicie mnie o relacje z nad morza. Niestety jeżdzę rzadko a i pióro mam słabe do opisywania relacji. Ale .......... może zorganizujemy wyprawę z okazji I okrągłej rocznicy powstania forum.
Co wy na to
Ja mogę zorganizować ADMIRAŁA. tylko trzeba szybkiej decyzji bo już do września są terminy po rezerwowane.
Zimą nie łowię na morzu, za bardzo ciepłolubny jestem, ale dziękuje za zaproszenie,
Może latem......................... kto wie a na jakim kutrze pływasz
uu... To szkoda zima to najlepszy okres na dorsza!
Różnie pływamy, ostatnio znajomy nasz przeszedł na Merlina, szybka łajba daleko mozna popłynąć, bylismy na 13mili od Kołobrzegu na tzw. kamieniach . Efektów wiekszych nie bylo, teraz 4 styczni wyjatkowo płyne Monika III zobaczymy jak bedzie zdam relacje jak wróce jakies fotki
Witam wszystkich ja na dorsze jade do Darłowa. Byłem tam już kilka razy i zawsze z dobrym wynikiem z kutra zchodziłem Ostatnio byłem 19 kwietnia złowiłem 17 od1kg-1,5kg każda sztuka. jak by był ktoś zainteresowany z okolic zielonej góry ja zawsze chętny