Wysłany: Wto Lip 03, 2007 16:42 Mikado golden bay light spin 2,70m cw. 5-25g
Poszukiwałem ostatnio nie drogiego, lecz dobrego spinningu(jestem wybredny;kijaszek to miała być węglówka).Wpadłem na kijek Mikado golden bay light spin.Pierwsze wrażenie całkiem niezłe, lecz w wędkarskim można jedynie wyczuć wagę wędziska i mniej więcej akcje szczytową.Prawdziwe rozpoznanie wędki po zakupie miało być dopiero nad wodą.Blaszka nr.1 mepps'a i jazda.Wędka dobrze pracuje jest lekka,komfortowo się łowi.Czuje na wędce lekkie puknięcie i zaraz po nim uderzenie i siedzi pierwszy okonek(15cm).Wędka świetna dla każdego.Dobra akcja szczytowa.Wytrzymuje spokojnie hol nawet dużych zębatych.Następny test był na jeziorze na większe gumy i średnie woblery.Wędka do jigu wypadła wyśmienicie.Każde uderzenie o dno i szarpnięcie gumy było czuć.Po kilkudziesięciu minutach boom i siedzi szczupły,miał około 1,5kg.Walka kontrolowana;kijaszek się sprawdza.
Wady:
Na razie żadnych nie stwierdziłem(no dobra jest jedna brudzi się )a tak na poważnie brak.Kijaszek mam krótko gdyż miesiąc.Jeżeli pojawią się jakieś wady na pewno napisze.
Cena:108zł
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Narazie spinning spisuje się bardzo dobrze i nie zapowiada się na zmiane na gorsze polecam kij z czystym sumieniem chcesz się dowiedzieć super szczegółów napisz na moje gg 4628031
:cry: poszedłem 3 raz na ryby i mi kijek poszedł na rybie! złamana część zsuneła sie do wody po chwili żyłka puściła dałem do reklamacji a mi gościu powiedział że będę miał problem bez drugiej części że mogą mi tak szybko nie uznać albo wogule i będe musiał zapłaćić za drugą część połowę ceny wędki
Musiała to być wada bo dzisiaj mi wędke szafka przygniotła i jest cała(ktoś kur... wędke za szafką postawił) ale wole takich eksperymentów lepiej nie robić
tylko że sprzedawca nie zabardzo mi chyba uwierzył o0 postawił wędke na stojak i mowi 3 tygodnie na nową część ; / dał mi namiary na sklep i do domu poszedłem : )