Znakomita żyłka. Bez pamięci, umiejętnie zawiązana wytrzyma wiele. Jednak moim zdaniem żyłki Trabucco są lepsze. Tylko te oryginalne, importowane już na szpulach, a nie konfekcjonowane w kraju.
_________________ Zapraszam do mojej wirtualnej kuchni www.pychotka.pl
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Według mnie STROFT to jedna z najlepszych żyłek jakie używałem i dalej używam. Stosuję ją na przypon w wersji 0,16 lub 0,18. Jako żyłki głównej używam DRAGON ULTRA oraz SUFIX MONO FEDDER o grubości 0,20. Ogólnie z żyłek to mogę jeszcze polecić TECTAN PREMIUM, lecz ostatnio tą żyłkę w wersji świeżej trudno jest spotkać w sklepach wędkarskich. Pozdrawiam.
ambasador Płoć Chodzi się na ryby a nie po ryby!!!
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 11:59
Ja również mam zaufanie do Strofta. Znam tą żyłkę od wielu lat i nigdy nie było z nią problemów. Obecnie używam 0,20mm i 0,16mm. Mam także przyponówki od 0,08mm do 0,12mm i 0,18mm. Wszystkie sprawdzają się znakomicie.Polecam.