Wysłany: Pią Mar 21, 2008 13:44 Browning Ambition Feeder 3,30m do 90g
Sprzedam, za bardzo dobrą cenę, używany tylko na dwóch wypadach feeder Browninga. Wędka jest w stanie idealnym, i leży bezużytecznie ponieważ, łowię przeważnie jednym feederem i odległościówką. Cena jak za ten kijaszek jest naprawdę śmieszna! Pytania kierować na borys@wedkowanie.net .
Długość 3,3 m
c.w. do 90g
skład 3+2
Materiał jest bardzo zbliżony do serii Cormorana Black Star CM. Myślę ze więcej nie trzeba pisać. Ci którzy znają tą serię wiedzą o co chodzi
Minus, to brak pokrowca, którego gdzieś przesiałem ale wędka jest cały czas przechowywana w wielokomorowym futerale!
Przyznam się że, wędka nie była w żaden sposób przygotowywana do fotek, jest w takim stanie w jakim ja włożyłem do pokrowca po wędkowaniu.
Zapraszam do składania ofert.
SPRZEDANE!!!!!!
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.