2. Warunki ogólne
a). Potwierdzenie przyjęcia zamówienia nie oznacza w 100% jego realizacji. Zastrzegamy, iż z przyczyn od nas niezależnych (brak towaru u dostawców itp.) możemy zamówienie zrealizować częściowo.
b). W przypadku kiedy kupujący żąda 100% realizacji proponujemy wybór formy zapłaty w kasie Przedpłata na konto.
I napewno na rachunku lub fakturze nie policzyli towaru którego nie otrzymałeś
A co do Cen to nie wszystkie są wysokie wystarczy przejśc się po sklepach i porównac
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Faktycznie od rachunku było to odliczone, ale po jakiego grzyba mają na stronie przy danym produkcje status "dostępny" skoro go nie ma ?
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
ale po jakiego grzyba mają na stronie przy danym produkcje status "dostępny" skoro go nie ma ?
Nie mam pojęcia, ale z tego co wiem to w wielu sklepach internetowych tak jest, że informacja pojawi się dopiero gdy ktoś kupi dany produkt(którego nie ma).
Często zamawia kilka osób na raz tą samą przynęte i żeby nikogo nie pokrzywdzic starają się to jakoś rozdzielic no i pewnie też nie codzień odświeżają info na stronie ,troszkę tego mają więc jakaś zwłoka w info musi byc
Dodam tylko, że ze strony sklepu nie doczekałem się reakcji na mojego maila w sprawie niepełnej wysyłki...
Jeśli chcesz w przyszłości uniknąć takich niespodzianek, to wybieraj przedpłatę przelewem. Trwa to trochę dłużej, ale zanim zrobisz przelew dostaniesz z FM maila z informacją o dostępności zamówionych towarów i informację jaką sumę przelać na konto.