Witam wszystkich;) Znalazłem stare wędki po dziadku śp. które mogą pamiętać bardzo odległe czasy! Są na pewno starsze ode mnie, a mam już 31 lat! Jedna (2m.), to na pewno "Rousek" bez kołowrotka, a druga(2,5m.) z kołowrotkiem "Precision". Może jest ktoś zainteresowany antykami? Ja mało wędkuję, a ten sprzęt już nie ma wartości użytkowej! Zainteresowanym wyślę więcej fotek!
_________________ Może zacznę wędkować... Podobno uspokaja?!
Ostatnio zmieniony przez bartharnas Sob Mar 01, 2008 10:38, w całości zmieniany 1 raz
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 12:57
Jak kogoś interesują antyki, to mam do sprzedania dwa:
GERMINA 210 cm. Używana jakieś 15 lat temu przez dosłownie miesiąc. Stan idealny. Oryginalny pokrowiec na wędkę w komplecie.
Oraz bambusówka 3 częściowa (około360 dł.). Z przelotkami z porcelany. Używana ... bardzo dawno - zaledwie kilka razy na spławik w Rabie. Stan idealny.
Jak ktoś chce fotki to mogę wysłać też. Ja nie kolekcjonuje sprzętu, więc mogę sprzedać tanio. Szkoda żeby leżały bezużyteczne w szafie.
_________________ Dopóki piłka w grze... to jeden c...
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:19
Panowie - dopiero dziś zobaczyłem wasze wpisy. Fotki zrobię pojutrze, bo moj aparat pojechał z moją siostrą na czyjeś wesele i nie mam jak. We wtorek powinienem go mieć z powrotem, to zrobię fotki i wyślę wam.
Jak kogoś interesuje ReX 64 którego opisałem w testach - niedługo pójdzie na allegro on i jeszcze jeden Rex 64 - dostałem jeszcze dwa od wójka wędkarza. Trzymał w piwnicy, a już od 20 lat bawi się tylko w muszkę. Czyli mam 3 Rexy 64, wystarczy mi jeden, bo ja raczej lekki i średni spinning preferuje przy pomocy delikatnego sprzętu. Rexio będzie tylko na nocną zasiadkę, jak namierzę gdzieś dużego wąsacza i czas pozwoli.
_________________ Dopóki piłka w grze... to jeden c...