Wysłany: Pią Maj 16, 2008 16:14 SPRZEDANY - NIEAKTUALNE
Witam
Tak jak w temacie,sprzedam kołowrotek Shimano Exage 2500FA,na szpuli jest pięknie nawinięta plecionka(na życzenie mogę zdjąć),kołowrotek jest nowy (zakupiony w Niemczech),nigdy nie był nad wodą,sprzedaje ponieważ miał mi służyć do feedera,ale stwierdziłem że zrezygnuje z tej metody wędkowania.Cena 200 zł + przesyłka
Ten kołowroteczek nada sie na gruncik Mam dwa nowe kije jeszcze nie ubrane w kołowroty Mikado 390/90 ultraviolet. Zastanawiam sie czy podpasuje ten kołowrot.
Witaj @iredz,niestety Ci nie doradzę czy akurat ten młynek będzie odpowiedni do kija gruntowego,do lekkiego spinningu owszem, będzie się nadawał.Ja kupiłem go do DS,ale cały swój zapał wędkarski kieruje w spinning i jest mi ten kręciął zbyteczny.
SPRZEDANY - NIEAKTUALNE
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die