Wysłany: Sro Paź 01, 2008 19:07
babz86 napisał/a:
Dred,kupiłem te cormorany trzy razyi wszystkie trzy pary reklamowałem,pękały buty w miejscugdzie but w cholewie sie zgina,może będziesz miał więcej szczęścia, teraz szykuję kasę na wodery z butami osobno,acha cormoran nie daje gwarancji na buty w woderach, życzę powodzenia.
Dzieki za pocieszenie, jak sie pytałem o pianki to była, az jedna odpowiedz teraz to już po sprawie
_________________ Pozdrowienia od Dredzika
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Dred,kupiłem te cormorany trzy razyi wszystkie trzy pary reklamowałem,pękały buty w miejscugdzie but w cholewie sie zgina,może będziesz miał więcej szczęścia, teraz szykuję kasę na wodery z butami osobno,acha cormoran nie daje gwarancji na buty w woderach, życzę powodzenia.
Dzieki za pocieszenie, jak sie pytałem o pianki to była, az jedna odpowiedz teraz to już po sprawie
Nie widziałem tego tematu, na pewno poradziłbym Ci, moje leżą w garażu, trzymam je na łaty,może trafisz lepiej
A ja kupiłem 5 x Kastmaster chłopaki polecali więc trzeba przetestować
Pytanie: Co to jest ten kastmaster?
To jest taka blaszka,7,10,14,21g, rzucasz do wody , szybko zwijasz żyłkę i wyciągasz bolenia, proste,a poważnie to dobra przynęta na bolenia/sprawdzona/