A ja kupiłem sobie rękawice neoprenowe(3mm),oraz kilka sztuk wahadłówek i kilka woblerów Siek Siga.Woblery Wander tak mi się spodobały, że kupiłem dodatkowo 3 sztuki takich samych co wcześniej . Kilka samoróbek uklejek, duże i małe.
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Ostatnio zmieniony przez biosteron Pon Paź 27, 2008 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Pytam ponieważ też muszę już kupić bo zimno się robi a miałem jaxony,robinsony,cormorana ale nie podoba mi się materiał i przetarły mi się.
To są oryginały,wiec myślę że powinny wytrzymać kilka sezonów,na rzut oka wykonane są solidnie.Więcej nic o nich nie mogę powiedzieć ,bo sam je niedawno kupiłem
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Witam kolegów... no cóz mają jedną wadę....przez rzepy lubi się czasem żyłka a tym bardziej pletka plątać..
_________________ _____________________________
Eirik strach po morzach siał
Rodr Vikingar
„Krwawy Topór” lud go zwał
Rodr Vikingar
Z ziem Norwegii on się wziął
Zbierał wszędzie śmierci plon
Hilsen fra Norge
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Dzisiaj doszła przesyłka z Fishing Mart, między innymi bat Jaxon Crystalis Ace:
I parę innych drobiazgów:
Na zdjęciach nie ma jeszcze siatki, wiadra zanętowego Sensas i kilku innych rzeczy
Pozdrawiam