Poprzedni temat :: Następny temat
Jak było dziś na rybach?
Autor Wiadomość
Midos 
Ukleja
Hunter

Wysłany: Wto Maj 01, 2007 20:22   

Mieszkam pare metrów od jeziora Rakowo Ma3e. Poszed3em dzisiaj z rana do godziny trzeciej na spinning i z3apa3em pare ma3ych szczupaczków ale je wypuści3em bo co mia3em braa same ości. Poszed3em jakąś godzine temu i z3apa3em naprawde 3adny okaz szczupaka. A rzutów wykona3em ze cztery i do domu. Po drodze jak szed3em to sąsiad sie mnie zapyta3 czy na tym jeziorze są jeszcze ryby. To mu odpowiedzia3em ?e tak. Wracając do domu ze szczupakiem w reku sąsiad strzeli3 przys3owiowego karpia i zawiną sie do domu. A szczupaczek którego z3apa3em ma 60cm d3ugości i 1.70kg wagi. Na pare lat jak nie 3apa3em trafiając taką rybke to cz3owiek naprawde jest zadowolony. A? chce sie iśa nastepnym razem. Jutro te? sie wybiore z rana na spinning. Udanych po3owów Panowie :lol:

Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
GrzegorzM 
Administrator

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 11:30   

Mi dzisiaj bydlak ponad 5Kg sie zerwa3. —y3ka wytrzyma3a ale nie wytrzyma3 stalowy przypon :evil: Szczupak wzią3 na p3oa 15cm, niesamowita si3a.
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.

Petryk5
Płoć

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 11:38   

Grzegorz wspó3czuje straty takiej ryby, ale ciesz sie ?e masz jeszcze takie ryby w 3owisku.

jarogi 
Sandacz

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 13:42   

Walke musia3eś miea wspania3ą :mrgreen: adrenalinka posz3a ma maksa :lol:

Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 13:54   

A ja dzisiaj wybra3em sie na stawek niedaleko po3o?ony, bardziej rekreacyjnie ni? wedkarsko ale i tak se po3owi3em a tu nic ?adnego brania kompletna cisza albo jeszcze nie ?erują w pe3ni albo ju? wszystkie zebate wy3owili z tego stawku ;/

Konrad 
Płoć
Miściu

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 19:16   

Ja dziś wybra3em sie na ryby do Parku Moczyd3o w prawie Centrum Warszawy. Siedzieliśmy 4 godziny i z3owiliśmy 20 karasi :D Zimno troche by3o ale warto.

lesiu1111 
Sandacz

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 13:51   

Wczoraj wieczorem poszed3em rekreacyjnie na stawy niedaleko mnie ze spinningiem. Efekt:

- 5. szczupaczków - pieknie wybarwione maluchy - max. 41cm - wszystkie wróci3y do wody :) ,
- 7. okoni - jeszcze nie wytarte - oczywiście comeback do wody - max. 26cm :) ,

Dzisiaj chcia3em zrobia powtórke z rozrywki, ale wiatr wszystko zespu3, kompletnie nie da3o sie 3owia, jednak to prawda, ?e wiatr to najgorszy rywal wedkarza :( .

Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 13:55   

Ja dzisiaj dla odmiany pojecha3em na sp3awik.Niestety tylko dwie p3oteczki co i tak by3o sukcesem przy tak s3abych braniach.:( :(

jarogi 
Sandacz

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 21:18   

Panowie dzisiaj by3 piknik ze znajomymi nad woda ;) grill i te sprawy :lol: ale wynik cztery karasie dwa karpie i niemiarowy szczup3y (wszystko wróci3o do wody) zdjecia w mojej galerii :lol: http://www.wedkarstwo.ugu....htm?user_id=12
Ostatnio zmieniony przez jarogi Sob Maj 05, 2007 06:33, w całości zmieniany 3 razy  

GarbatyOkoń 
Sandacz
Cenię każdą rybę, nawet tą najmniejszą.

Wysłany: Pią Maj 04, 2007 06:40   

Ja dzisiaj również byłem na rybkach ze spławiczkiem, bylo zimno bo tylko 5 stopni i złapałem dwa maleństwa.Szczerze powiedziawszy nie mam pojecia co to są za ryby. Wkleje zdjecia do działu dyskusje i może mi pomożecie :) Pozdro
Ostatnio zmieniony przez GarbatyOkoń Sro Cze 13, 2007 21:37, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi