Mieszkam pare metrów od jeziora Rakowo Ma3e. Poszed3em dzisiaj z rana do godziny trzeciej na spinning i z3apa3em pare ma3ych szczupaczków ale je wypuści3em bo co mia3em braa same ości. Poszed3em jakąś godzine temu i z3apa3em naprawde 3adny okaz szczupaka. A rzutów wykona3em ze cztery i do domu. Po drodze jak szed3em to sąsiad sie mnie zapyta3 czy na tym jeziorze są jeszcze ryby. To mu odpowiedzia3em ?e tak. Wracając do domu ze szczupakiem w reku sąsiad strzeli3 przys3owiowego karpia i zawiną sie do domu. A szczupaczek którego z3apa3em ma 60cm d3ugości i 1.70kg wagi. Na pare lat jak nie 3apa3em trafiając taką rybke to cz3owiek naprawde jest zadowolony. A? chce sie iśa nastepnym razem. Jutro te? sie wybiore z rana na spinning. Udanych po3owów Panowie
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Mi dzisiaj bydlak ponad 5Kg sie zerwa3. y3ka wytrzyma3a ale nie wytrzyma3 stalowy przypon Szczupak wzią3 na p3oa 15cm, niesamowita si3a.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
A ja dzisiaj wybra3em sie na stawek niedaleko po3o?ony, bardziej rekreacyjnie ni? wedkarsko ale i tak se po3owi3em a tu nic ?adnego brania kompletna cisza albo jeszcze nie ?erują w pe3ni albo ju? wszystkie zebate wy3owili z tego stawku ;/
Wczoraj wieczorem poszed3em rekreacyjnie na stawy niedaleko mnie ze spinningiem. Efekt:
- 5. szczupaczków - pieknie wybarwione maluchy - max. 41cm - wszystkie wróci3y do wody ,
- 7. okoni - jeszcze nie wytarte - oczywiście comeback do wody - max. 26cm ,
Dzisiaj chcia3em zrobia powtórke z rozrywki, ale wiatr wszystko zespu3, kompletnie nie da3o sie 3owia, jednak to prawda, ?e wiatr to najgorszy rywal wedkarza .
Panowie dzisiaj by3 piknik ze znajomymi nad woda grill i te sprawy ale wynik cztery karasie dwa karpie i niemiarowy szczup3y (wszystko wróci3o do wody) zdjecia w mojej galerii http://www.wedkarstwo.ugu....htm?user_id=12
_________________ najlepsze ryby to te które zostają w wodzie! "catch and release" - złów i wypuść!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez jarogi Sob Maj 05, 2007 06:33, w całości zmieniany 3 razy
GarbatyOkoń Sandacz Cenię każdą rybę, nawet tą najmniejszą.
Ja dzisiaj również byłem na rybkach ze spławiczkiem, bylo zimno bo tylko 5 stopni i złapałem dwa maleństwa.Szczerze powiedziawszy nie mam pojecia co to są za ryby. Wkleje zdjecia do działu dyskusje i może mi pomożecie Pozdro
_________________ Nie mam na koncie wielkich okazów,
lecz mam przyjemne chwile spędzone nad wodą!
Ostatnio zmieniony przez GarbatyOkoń Sro Cze 13, 2007 21:37, w całości zmieniany 1 raz