Wysłany: Sob Gru 08, 2007 17:21 KONKURS NA LOGO FORUM
KONKURS NA LOGO FORUM
Naszemu forum w tej chwili nie brakuje chyba niczego poza dobrym, profesjonalnym logiem. Było już wiele prób stworzenia nowego loga - niestety ani jedna z nich nie przyniosła satysfakcjonujących wszystkich użytkowników efektów. W wyniku kolejnych nieudanych prób i utraty cierpliwości decyduję się kolejny raz zorganizować konkurs na logo dla naszego forum. Mam nadzieję, że tym razem doczekamy się finału konkursu i wielu dobrych prac.
Warunki jakie musi spełniać logo:
- Wymiary: wysokość 105px szerokość dowolna,
- Format: JPG, GIF, PNG,
- Kolorystyka dopasowana do górnego panelu.
Prace zgłaszamy do końca grudnia Nagroda: 2 grupy na forum: ~przyjaciel i wyróżnienie + jeśli zwycięzca posiada własną stronę internetową będzie możliwość umieszczenia jej bannera w prawym panelu na miesiąc. (niestety więcej nie jestem w stanie zaproponować)
Po upłynięciu czasu na zgłaszanie prac zostaną one wstawione w jednym temacie na forum wraz z ankietą w której to będzie można wybrać najlepsze logo. Po 5 dniach od opublikowania tematu zostaną ogłoszone wyniki.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Ostatnio zmieniony przez GrzegorzM Czw Sty 10, 2008 19:28, w całości zmieniany 2 razy
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Jak na mój gust, to na forum niczego nie brakuje. Estetyka OK, treść ciekawa i obszerna. Myślę, że ważniejsze są właśnie takie rzeczy a nie logo, koszulki i inne gadżety.
Obecne logo nawet fajne choć poprzednie bardziej pasowało do ogólnego stylu. Jednak jak napisałem są to rzeczy nie wpływające na ilość postów, userów, jak i na treści jakie są zamieszczane przez nich.
Grzesiu, trochę za dużo tych wszystkich pomysłów na upiększenie forum. Cieszmy się nim takim jakie jest bo jest z czego być zadowolonym. Bynajmniej jak na mój skromny gust.
Właśnie dzięki różnym pomysłom forum wygląda tak jak wygląda, trzeba się rozwijać, a logo powinno być takie, żeby można było zrobić nadruk na koszulce, nalepce czy innych gadżetach.
Ten konkursik to jest dobra sprawa. Myślę że tym razem będzie więcej prac. Powiedzcie mi czy łatwo zrobić logo? Nigdy nie robiłem takich rzeczy i właśnie myślę nad zaczęciem, tylko się obawiam czy coś się wogóle uda.
_________________ Nie mam na koncie wielkich okazów,
lecz mam przyjemne chwile spędzone nad wodą!
Mikołajka normalnie w nim nie ma, ale mamy czas przedświąteczny więc go dodałem
Jeśli ktoś się nie interesuje wędkarstwem, a chce zrobić logo to proszę pisać na GG - którko opiszę jak to powinno wyglądać.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.