Wysłany: Nie Sty 06, 2008 13:44 co zrobic jak zagubilem kartę wedkarską
Jakiegoś pięknego dnia zagubiłem kartę wędkarską, jakieś 3 lata temu. Przez ten czas oczywiście nie była mi potrzebna, nie wędkowałem a jeżeli już miałem czas, to na gospodarstwach rybackich. Teraz chciałbym dalej ją opłacać. Jak to teraz załatwić i jakie są opłaty w okręgu włocławskim? Proszę o pomoc.
Poprawiłem, na przyszłość uważaj - wodnik
_________________ Dawid
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Dawid po pierwsze nie pisz postów z włączonym Caps Lockiem.
Jeśli chodzi o kartę wędkarską to udaj się do Starostwa w którym wydawano Ci kartę i złóż podanie o wydanie duplikatu.
Jeśli chodzi o legitymację członkowską to wybierz się do koła w którym opłacałeś wcześniej składki i tam mają Twoją kartotekę członkowską i też bez problemu wydadzą Ci nową po uiszczeniu odpowiednich opłat.
A tu masz link do opłat : http://www.pzwplock.pl/index.php?zm=skladki1
_________________ Łowię bo lubię !!!
Ostatnio zmieniony przez zanderek Nie Sty 06, 2008 13:56, w całości zmieniany 1 raz