I jak widzę takiego cwaniaczka to od razu z ryjem na niego a jak ten z łapami do mnie to ja mu wyjmuje i celuje w twarz tą zabawką.
Może to i dobry pomysł ale kiedyś trafisz na takich co się znają na prawie i będziesz miał problemy bo niewolno celować nawet straszakiem w twarz nikomu.
ambasador, w tym kraju prędzej właśnie ty dostaniesz 8 lat za napad z bronią niż oni jakąkolwiek karę...
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
ambasador Karaś Chodzi się na ryby a nie po ryby!!!
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 13:28
Panowie użycie broni jakiejkolwiek (a zaznaczam, że moja to zwykły pistolet do wystrzeliwania rac bez żadnego zezwolenia) w momencie kiedy ktoś mnie atakuje nie może być potraktowane inaczej jak tylko jako OBRONA WŁASNA.Nie może być tu mowy o napadzie z bronią.
A tak naprawdę chodzi o to żeby ustrzec wodę przed kłusolami bo my tu będziemy deliberować czy mogę pognać przestępce z nad wody czy nie a ryby nam w tym czasie znikną z wody i pozostanie nam tylko... gadanie.
Odwagi Panowie!!!
[ Dodano: Sob Lis 22, 2008 13:32 ]
A w ogóle to mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem pisząc o moich przygodach z kłusownikami bo powoli wychodzę na jakiegoś bandytę w Waszych oczach.
A mnie naprawdę zależy żeby wędkarstwo było etyczne a celem siedzenia nad wodą było łowienie a nie złowienie.
Pozdrawiam
ambasador jesteś w wielkim błędzie i radziłbym Ci poczytać co to jest użycie broni w obronie własnej. Żeby nie było niedomówień ja uważam że powinno się tępić kłusowników i popierał bym takie postępowanie z bronią ale niestety nie jest to zgodne z polskim prawem i tego się trzymam.
_________________ Łowię bo lubię !!!
ambasador Karaś Chodzi się na ryby a nie po ryby!!!
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 18:47
Ok.
Po prostu jak widzę ryby, które zamiast pływać w wodzie zdychają w siatach i kłusoli przekonanych o swojej bezkarności to emocje biorą górę i najchętniej bym ich potopił.Nie mam litości dla takich...