Witajcie koledzy. Już wcześniej o to prosiłem, ale napiszę jeszcze raz. Wybieram się w lipcu na tygodniowy urlop i pomyślałem że fajnie było by go spędzić gdzieś nad jeziorem. W ciągu roku siedzę głównie nad wisełką wiem mała odmiana może być ciekawa. Może znacie jakieś jeziora które wart by było obłowić? Piszcie proszę, bo ciężko na coś się zdecydować. Wiadomo że możliwości jest sporo a jak ktoś coś podpowie będzie dużo łatwiej. Dzięki i pozdrawiam.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Tamten temat miał być o Charzykowskim, więc się wstrzymałem, żeby nie robić zamieszania.
Qkluksowi już radziłem, żeby wybrał się nad Solinę. To jedyny atrakcyjny zbiornik w mojej okolicy więc właśnie go polecam.
Tutaj jest skromny opis: http://www.wedkowanie.net/topics72/1548.htm
Kurcze, trzeba chyba opisać go lepiej w każdym razie jakbyś reflektował i miał pytania to wal śmiało
Trudno jednoznacznie coś ci polecić, mogę zaproponować jeziora pojezierza brodnickiego. Jest możliwość zakwaterowania tylko wcześnie trzeba by było zrobić rezerwację. sam w zeszłym roku pojechałem z całą rodziną i psem nad jezioro Wądzyńskie i byłem miło zaskoczony łowiąc ryby z "marszu".