Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Tarłowa wysypka i jeszcze do wiadra szkoda gadać na takie mięsiarstwo
_________________ "Ta góra jest moim życiem,a życie jest wciągającą i niebezpieczną grą.To skakanie na spadochronem,to ryzyko,upadanie i wstawanie,wspinaczka. To chęć wejścia na szczyt samego siebie,złość i rozpacz gdy się tego nie dokona.
Nic specjalnego jak leszcze się trą to jest czarno w wodzie na odrze np wyskakują same na trawe wystarczy bat albo spining 2,7 m bialy robak na haczyk i biorą takie nawet po 3 kg widziałem taką akcje w bytomiu jak dwóch facetów łapało tarlaki jednego po drugim nie schodziło z dwóch kilo
_________________ KLUB SPININGOWY BOLEŃ ŻAGAŃ Manchester United Fan FALUBAZ ZIELONA GÓRA LEGIA WARSZAWA
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 14:21
W tamtym roku łowiłem na stawach hodowlanych, przyszli tacy o rok - dwa lata młodsi ode mnie, wędka teleskop, oliwka, hak, widać, że nie mieli pojęcia o łowieniu, zarzucili w wodę, złowili jednego podleszczaka chyba z 20cm, taniec radości potem drugiego, podobnych rozmiarów, cieszą się ja głupi Rybom w łeb i do wora, i fru do domu... A potem zrobią sobie kartę wędkarską (mówili mi że nie maja i że łowią tutaj, bo płacisz i możesz łowić). i będą tak samo robić!
Najgorsze, że koło mnie jakiś stary pryk robił tak samo...oliwka, robak, zacina, ryba do siatki...a leszczyki mikroskopijnej wielkości.
W tym dniu złowiłem właśnie mojego pierwszego karpia
_________________ Wędkowanie - cały świat. PowerMesh 2,70m 3-18g + Spro RedArc 10200
Konger Tiger Cross Maxx 2,70m 3-18g + Jaxon Mexar RD200
Konger Black Tiger Spin 2,70m 10-35g
Robinson GT Spinner 2,70m 10-30g
Bo słuchajcie i zważcie u siebie, że kto nie zjadł ryby ni razu, nie zazna spokoju w Niebie!