Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 19:55
mocne255 napisał/a:
Moja ulubiona wachadłówka to gnom
Dobre wahadłówki a zwłaszcza numer 0 i 1 Łowiłem nimi szczupaki i sandacze kilka ładnych lat wstecz Posiadam kilka sztuk w pudełku i nie raz do nich wracam
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 09:57
Wąskie 5-7 cm wahadełka (Mors) cały czas używam z sukcesami do łowienia boleni na Nysie w okolicach Paczkowa. Kilery.
_________________ CATCH & EAT www.cb-mania.pl - prawdopodobnie najlepsze forum o CB radiu www.pdaclub.pl - wszystko o PDA, PNA itp.
www.redball.pl - paintball na lepszym poziomie
Po tym filmiku może sobie dokupię na nowy sezon kilka wahadełek raczej na nie nie łapałem tylko na obrotówki, woblery, i gumy. Ale jak są takie skuteczne
Dobrze poprowadzone wahadło to potęga w warsztacie wędkarza, ale zaznaczam dobrze poprowadzone!!!!!Bezmyślnie ciągnięta wahadłówka jest tylko kawałkiem blachy wrzuconym do wody.
szczerze mówiąc zakupiłem od tego gościa 3 wahadłówki i miałem często brania na wahadło w paski srebrno złote ale i tak u mnie z wahadeł na 1 miejscu jest alga
raba Karp w wodzie jest życie i ona. Piewsza Dama.
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 09:19
Mam stałego dostawce z Gdyni, Karlinki, i klepane ręcznie i z pod prasy, te ręczne są zabójcze, od srebra do miedzi. Gdyby ktoś chciał podam nr. telefonu czy na GG, Zaznaczam, że tanio, Zawsze dodatkowo w paczce znajdę niespodziankę.
Co do wykorzystania ich jako przynętę jestem bardzo zadowolony. Borys pisze, o prowadzeniu, tak to prawda.
Polecam.
_________________ Na tej planecie jestem tylko gościem.
Czy trzeba, aż tyle wysiłku by zrozumieć ?
AdSense
Ważna informacja: Reklama nie wyświetla się osobom zalogowanym. Zaloguj się, lub przejdź do formularza rejestracyjnego.